top of page

keitäOLEMMEja mitä teemme

 

Nimeni on Carlo Nurminen, 41-vuotias vuonna 2015 paluumuuton Suomeen tehnyt tapahtumajärjestäjä ja messurakennusalan asiantuntija.

Olen Suomen kansalainen, mutta suurimman osan elämästäni asunut Hampurissa.

Viimeiset kymmenen vuotta olen toiminut saksalaisessa messurakennus- ja suunnitteluyrityksessä päävastuullisena projektipäällikkönä, jonka rinnalla olen hoitanut suurella menestyksellä mm. erilaisia myynti-, edustus-, koulutus- sekä konsultointitehtäviä.

Minulla on suuri saksanlaajuinen verkosto, kielitaitoa sekä monivuotinen kokemus kansainvälisistä messurakennusprojekteista. 

Tahdon tulevaisuudessa tuoda lisäarvoa yrityksellesi ja avustaa sinua motivoituneella ja budjettiystävällisellä tavalla toteuttamaan messurakennusprojekteja Saksassa käyttämällä palveluita suoraan paikan päältä.

Alueellisen ja kulttuurien välisen markkinatuntemukseni näen tärkeänä tekijänä avoimeen yhteiseen kommunikointiin sekä eri näkökulmien laajentamiseen. 

Arvostan henkilökohtaista ja rehellistä yhteistyötä sekä tarjoan nopeaa ja mutkatonta palvelua aina sinun intressejäsi fokusoiden. 

Tutustu saksalaiseen huippulaatuun ja ole aina ajan tasalla messurakennuksen innovaatioista ilman että kielimuuri on esteenä.

 

Uskalla kansainvälistyä. oleEDELLÄKÄVIJÄ!

 

 

bottom of page